Huom. terveystilanteen vuoksi emme toistaiseksi ota vastaan uusia tilauksia, kiitos.

Oletko kiinnostunut ostamaan Paa-Mark Oy:n?

Yli kymmenen vuotta toiminut ohjekirjapalvelu Paa-Mark Oy on myynnissä. Olemme toimipaikasta riippumaton yritys eli töitä voi tehdä sujuvasti mistä vain. Meillä on vakiintunut asiakaskunta ja uniikit palvelut. 

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Ohjekirjapalvelu

Ohjekirjapalvelu on traktoreiden, puimureiden ja muiden työkoneiden tekniseen kirjallisuuteen keskittynyt ohjekirjapalvelu. Meillä on valikoimassamme ohjekirjoja, oppaita sekä erilaisia esitteitä ja teknisiä taulukoita. Kirjallisuutta löytyy suomen-, ruotsin- sekä englanninkielisenä.

 

Jos valikoimastamme ei löydy tarvitsemaasi opasta tai muuta teosta, me voimme yrittää etsiä sen puolestasi. Kerro meille mitä etsit, ja me autamme. Olemme myös kiinnostuneita ostamaan käyttämättömäksi jääneet teoksesi, erän suuruudesta riippumatta. Tilaa, tiedustele tai myy!

Yhteystiedot

Y-tunnus:

2070695-9


Ota yhteyttä tai tilaa!

Tiedustele saatavuutta tai tilaa käyttöohjekirjoja lomakkeella. Vastaamme viestiisi ja vahvistamme tilauksesi sähköpostilla. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tilaus
Tiedustelu
Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Paa-Mark Oy
Louhimontie 7
21280 Raisio

Y-tunnus:
Puh: 040 4144 700

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Paa-Mark Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.